Kertaalleen kasattu

Runoilija Roverandom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009
Viimeksi paikalla: 15.10.2016 9:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1993

"Leluna ne pitää, vaikka olenhan minä oikea.."
 

Minusta tuntuu etten ole riittävä,
en tarpeeksi hyvä,
tarpeeksi vahva.

Kerran rikottu,
poljettu maahan,
hätäisesti koottu kappaleiksi,
harmi vain että liima taisi olla vesiliukoista..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava, hieno :)

Tuttuja kipeitä tuntoja käsittelet runossasi...

 

Käyttäjän kaikki runot