,,

Runoilija Glassic

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikkihan sen tietää
Joskus aikaa ei vaan oo
aina ei voi sanoo;
Katson kalenterista vapaan päivän.

Kaikkihan sen tietää
Aika jättää meistä vielä joskus,
kenties jo aiemmin kuin kuvittelemme

Kaikkihan sen tietää
Kenties Jumala osoittaa sormellansa seuraavaksi;
Sinua

Kaikkienhan se pitäisi tietää
Jos olet tehnyt kaiken oikein
ei tarvitse pelätä että kellostasi loppuisi aika

Elä elämäsi viimeistä päivää aina
vaikka kaikki olisi harmaata,
maalaa sateenkaaren väreillä sydämesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Glassic kk 10.10.2011 0 Runo
Glassic ,, 10.10.2011 0 Runo
Glassic Nimetön 10.10.2011 0 Runo
Glassic Sinä. 10.10.2011 0 Runo
Glassic Helvetti. 10.10.2011 0 Runo
Glassic . 17.9.2011 0 Runo
Glassic Unelmani ovat Myös sinun. 23.12.2010 0 Runo
Glassic Nimetön 28.10.2010 0 Runo
Glassic Kuunsillalla 17.11.2009 0 Runo