Nimetön

Runoilija Glassic

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus sanoit jalkojesi suorastaan
vapisevan katseestani.

Minun sydämeni käy ylikierroksilla joka kerta,
kun vain näen sinut.

Joskus kauhistuit lähdöstäni, ja kielsit minua menemästä.

Minä en haluaisikaa mitään muuta kuin olla sinussa kiinni

Joskus uhkasit valvoa koko yön kanssani.

Minä viettäsin sen yön tehden mitä vain sinun kanssasi.

Älä pakene, sillä
Minä todellakin haluan sinut!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Glassic kk 10.10.2011 0 Runo
Glassic ,, 10.10.2011 0 Runo
Glassic Nimetön 10.10.2011 0 Runo
Glassic Sinä. 10.10.2011 0 Runo
Glassic Helvetti. 10.10.2011 0 Runo
Glassic . 17.9.2011 0 Runo
Glassic Unelmani ovat Myös sinun. 23.12.2010 0 Runo
Glassic Nimetön 28.10.2010 0 Runo
Glassic Kuunsillalla 17.11.2009 0 Runo