Unelmani ovat Myös sinun.

Runoilija Glassic

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Unelmasi ovat unelmiani. Onnesi on onneni.
En niiaa, en sinulle nauruani suo.
Voin toteuttaa jokaisen toiveesi....
Unelmasi ovat unelmiani. Onnesi on onneni.
En taivu vihasi tyrskyissä, en suo olkapäätäni kyyneleillesi.
Voin toteuttaa vain toiveitasi...

En osaa sinua halata, en osaa sinulle kukkaa poimia.
En kykene aamukahvilla huomenta toivottamaan,
enkä tyynyn toiseltapuolelta käske hyvin nukkumaan.
Jos tartut käsiini kohmeisiin, ja suot katseesi vihaaviin silmiini.
Jos autat minut seisomaan, jos et anna tuulen minua kaataa.
Jos kykenet ottamaan minut kiinni, ennemmin kuin loppuun asti tipun sekä asfalttiin pirstaloidun, voin osata jo suunpieliä sinulle nostaa.

Jos opetat minua tanssimaan, voin vihaasi säikkyä.
Kun autat minua itse kävelemään, kyyneleet poskeltasi pyyhin.
Aamulla keitän kahvin, vaikka tiedän että vain minttuteetä juot.
Illalla hyssyttelen sinut uneen ja lämpimällä peitteellä kylkesi vuoraan.
Unelmasi ovat unelmia, mutta niin ovat myös minun unelmani sinun unelmia.

Älkää herättäkö vielä. Antakaa minun seilata valokuvallasi vielä hetki, tässä hauraiden unien höyhenmaassa."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Glassic kk 10.10.2011 0 Runo
Glassic ,, 10.10.2011 0 Runo
Glassic Nimetön 10.10.2011 0 Runo
Glassic Sinä. 10.10.2011 0 Runo
Glassic Helvetti. 10.10.2011 0 Runo
Glassic . 17.9.2011 0 Runo
Glassic Unelmani ovat Myös sinun. 23.12.2010 0 Runo
Glassic Nimetön 28.10.2010 0 Runo
Glassic Kuunsillalla 17.11.2009 0 Runo