Sinä.

Runoilija Glassic

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet luonamme
aina silloin, kun
tarvitsemme apuasi.
Sinä varjelet aina
meidän untamme
ja elämää.
Sinulta jäi vielä
paljon vuosia
elämättä.
Sinä olit vielä
kuitenkin nuori.
Sinulta jäi näkemättä
se, että löydän
itselleni sen elämän
tyylin jota elän nyt.
Sinut minä olisin
halunut pitää täällä,
mutta en voinut
tai saanut pitää
sinua itselläni.
Minä haluan pitää
ne muistot sinusta
aina mielessäni
vaikka se
sydämeeni sattuukin.
Sinusta tuli
minun enkelini.
Elän ja koitan
nauttia elämästäni
niin miten halusit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Glassic kk 10.10.2011 0 Runo
Glassic ,, 10.10.2011 0 Runo
Glassic Nimetön 10.10.2011 0 Runo
Glassic Sinä. 10.10.2011 0 Runo
Glassic Helvetti. 10.10.2011 0 Runo
Glassic . 17.9.2011 0 Runo
Glassic Unelmani ovat Myös sinun. 23.12.2010 0 Runo
Glassic Nimetön 28.10.2010 0 Runo
Glassic Kuunsillalla 17.11.2009 0 Runo