Helvetti.

Runoilija Glassic

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja lennän suoraan helvettiin maasta
mutta ajattelen sen olevan taivas
mun taivas

pääsen liekkeihin, nielkää minut
tappakaa jo kuollut sieluni
sillä tunteita minulla ei enää ole

Saatanan ruumiillistuma ne tappoi, ne raastoi
Saatanan lapsi maassa
väititte että elämä on lahja
ehkä avasin väärän paketin?

Antakaa mun sielulle rauha
antakaa mun palaa rauhassa
eikä kukaan jäisi kaipaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Glassic kk 10.10.2011 0 Runo
Glassic ,, 10.10.2011 0 Runo
Glassic Nimetön 10.10.2011 0 Runo
Glassic Sinä. 10.10.2011 0 Runo
Glassic Helvetti. 10.10.2011 0 Runo
Glassic . 17.9.2011 0 Runo
Glassic Unelmani ovat Myös sinun. 23.12.2010 0 Runo
Glassic Nimetön 28.10.2010 0 Runo
Glassic Kuunsillalla 17.11.2009 0 Runo