Rakkaus ei ole kulunut

Runoilija cizze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan!
 

Tulit elämääni yllättäin
minä hämmästymään jäin.

Otit hellästi mut elämääs
ja siihen mielelläin minä jäin.

Sen hetken muistan ainiain
ja unohda sitä,
tiedä vain.

Se päivä muutti elämäin,
kun tutustua suhun mä sain.

Nyt aikaa on siitä kulunut,
mutta tunteet sua kohtaan
ei ole kulunut.

VAikka nyt et ole vierelläin,
olemme saman katon alla,
tähtitaivaan alla.

Kohta kosketuksesti tuntea saan,
taas.<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot