Horroksessa.

Runoilija cizze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan!
 

Kävelen tunteiden usvassa.
Vain hämäriä kasvoja edessäin
yrittävät koskettaa, kertoa jotain.

En tunne,
huomaa itseäin.
Olen kadottanut menneisyyteni.
Tulevaisutta en odota.

Haluan kuulla ja nähdä
Olenko tässä enää.
Elämäni on hämärtynyt.
Kuin uni olisi minut pyydystänyt.

Eilinen on pisara poskellain,
se ei enään minua saavuta.
Vaivun horrokseen ja
herään, kun kukat alkavat taas kukkia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot