Unohdettu muisto

Runoilija cizze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan!
 

Kun olin pikkutyttö
en ymmärtänyt kaikkea
Muistan kun minua satutit
en muuta sinusta muista

Joskus mietin miksi
minut hykäsit
Mutta nyt ymmärrän
oli sinulla silloin omat ongelmasi
etkä minua siksi osannut huomioda

On nyt aikaa kulunt jo vuosia
kun sinut viimeksi näin
Mietin mitä sinulle kuuluu
ja mietitkö minua koskan

Ehkä joskus voimme taas nähdä
löytää toisemme uudestaan
ja kuulisin miksi näin on käynyt
Olisi niin paljon kysymyksiä

Oletko muuttunut viime näkemästämme?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot