Suljen silmäni

Runoilija cizze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan!
 

Suljen silmäni tulevaisuudelta
En kurkista taakseni menneisyyteen
En hiippaile sivuraiteille

Olen tässä ja nyt
Elän tätä hetkeä
Pelkäämättä mitä oli
Tai tulee olemaan

Näin minuun ei satu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot