Vapaa

Runoilija o0SailorMoon0o

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvän mielen runoja, ylitihkuvia runoja ja eheytymisrunoja. Jos kommentoit, tulen iloiseksi :)
 

Kuinka voisin saavuttaa vapauden?

hengittämällä muita sisään ja ulos
jakaa puhelinlangan väistämättä toisia siivekkäitä
vai etsimällä kitkasta muistutusta tunteesta
nähdä ääriviivani selkeämmin

antamalla kaikille ajatuksille luvan olla
ojentaa tyynen hyväksynnän kuin tuttipullon
vai sammuttamalla kiitoratani turvavalot
lentää kunnes jaksan pudota

antautumalla ajalle
katsoa alastomana silmiin, omana itsenä
vai kieltämällä kosketuksen
sanoa etten välitä

koskaan ei voi olla täysin vapaa, jos ihailee liikaa jotakuta

Selite: 
lopun sitaatti nuuskamuikkuselta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hirmu hyvät noi vertailut. Ja vertaukset. Kaikki.

 

Käyttäjän kaikki runot