Tuhka

Runoilija o0SailorMoon0o

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvän mielen runoja, ylitihkuvia runoja ja eheytymisrunoja. Jos kommentoit, tulen iloiseksi :)
 

Meri on tumma mutta rauhallinen
myrskyä ei tullutkaan, aaltoja voi sivellä
vesi on taas suolaisempaa
tunnun itse niin puhtaalta

Liikun hitaasti, löysin luvan
hyväksyn hedelmän vanitas-asetelmassa
silti aina voi maalata uuden
oksani tietävät kyllä valon tulevan

Steariinia kuluu nyt luultavasti vähemmän
mutten aio enää säästellä sitä
tällä kertaa en peitä itseäni tuhkalla
se lämmittää ja lohduttaa allani

Uskalsin nostaa katseeni
ja vaikkei tämä tuuli tarttunutkaan minuun
olen vihdoinkin korkeammalla kuin koskaan
pettynyt, mutta niin ylpeä

sanoinhan ottavani turpaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo
 

Käyttäjän kaikki runot