En silti kadu

Runoilija o0SailorMoon0o

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvän mielen runoja, ylitihkuvia runoja ja eheytymisrunoja. Jos kommentoit, tulen iloiseksi :)
 

Astuessani kyytiisi
En aavistanut lipun hintaa

Sylissäsi näytin kauniimmalta kuin koskaan
En voinut olla pelkäämättä perille pääsyä

Toit minut silti kotiin
Kun sitä eniten tarvitsin

Nyt et enää pysähdy pysäkilläni

Voin olla kiitollinen siitä
Ettet itse tunne mitään

Selite: 
<37
Kategoria: 
 

Kommentit

romanttinen ja haikea runo, josta tykkään paljon ;) onnea synttäreiden johdosta!

Bussiromantiikkaa. Oi. <5 Eksyn tänneki joskus :D

 

Käyttäjän kaikki runot