Keltaisin vuodenaika

Runoilija o0SailorMoon0o

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvän mielen runoja, ylitihkuvia runoja ja eheytymisrunoja. Jos kommentoit, tulen iloiseksi :)
 

Viimeinen aurinko paistaa ruskasta räiskäleitä
Viattomat pisarat kutittavat lammikoista järviä
Vapahdettu tuuli viettelee elämää etelään
Kirpeät sekunnitkin tuoksuvat kauniilta sävelmiltä

Minä maastoudun tilkkutäkkiini

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot