Eerikinkadusta Champs-Élysées

Runoilija söpökitaristipoju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yömyöhäisten ajatusten tiivistymiä: Itseironialla höystettyä itsesääliä, lämpimiä ja hyväntuulisia hetkiä. Yksinäisiä ihastuksia.
 

Jokiranta oli Pariisi,
Tuomiokirkko Eiffel-torni
Eerikinkatu Champs-Élysées.

Se puistonpenkki oli Louvre,
ja sinä iltana
Mona Lisa hymyili vain minulle.

Selite: 
Mona Lisa pyysi kahville... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, se hymy on varmaan ollut ihanuutta!!
Ei tarvitse lähteä kauas ollakseen lähempänä unelmiaan, siksihän meillä on mielikuvitus, joka tuo Ranskankin luoksemme! Huippua!

ooh tää oli hyvä! varsinkin viimeinen lause, jotenkin teki runosta yhtenäisen. tykkäsin.

Suloinen.

Tres douce.

Oi kuinka ihana runo :)

Ihana :)
Onko se unelma (joita on elämässä hyvä olla) vaiko todellinen rakkaus? Pariisi on rakastavaisten kaupunki. Taiteellisen mielikuvan jälkeen MonaLisa onkin yht`äkkiä lukijaa lähellä. Enemmän kuin taulu voi olla. Tekstisi ansiosta. Uniikki, erilainen runo rakkaudesta.

hieno runo :)

Hyvin nokkela! Ja kukapa ei rakastaisi Pariisia.

 

Käyttäjän kaikki runot