Punainen kortti

Runoilija söpökitaristipoju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yömyöhäisten ajatusten tiivistymiä: Itseironialla höystettyä itsesääliä, lämpimiä ja hyväntuulisia hetkiä. Yksinäisiä ihastuksia.
 

Lähde baariin. Yritä iskeä naisia.
Herää aamulla yksin.

Lähde baariin. Yritä iskeä naisia.
Herää aamulla yksin.

Lähde baariin. Yritä iskeä naisia.
Herää aamulla yksin.

Pelasin joskus jalkapalloa.
Kun istuin kolmatta kautta vaihtopenkillä, ymmärsin lopettaa.

Lähde baariin. Yritä iskeä naisia.
Herää aamulla yksin.

Lähde baariin. Yritä iskeä naisia.
Herää aamulla yksin.

Viimeksi kun pääsin kentälle, osui liukutaklaukseni omaan pelaajaan.

Selite: 
vanha runo, jonka loppua muokkasin uusiksi
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot