Oikeasti olen Peter Pan

Runoilija söpökitaristipoju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yömyöhäisten ajatusten tiivistymiä: Itseironialla höystettyä itsesääliä, lämpimiä ja hyväntuulisia hetkiä. Yksinäisiä ihastuksia.
 

Darth Vader on älyttömän cool
ja parhaissa päivissä on
sekä supersankareita että rokkenrollia.

Peilistä tarkistan muskelit.

Ja kaikista eniten harmittaa se,
ettei pakastimesta löydy jäätelöä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sai hymyn huulille. Ihana runo! :)

Suloinen on!
Pakko sanoa että lapsenmielisyys
antaa aikuiselle luvan leikkiä välillä
jos on sen jaksanut vaan säilyttää
tässä karkeassa maailmassa.

Vallan mainio runo! Haha

Laittaa hymyilemään. Juuri tuommoista elämän pitäisi olla, ainakin jossain välissä : )

heh, tää on hauska. Pidän.

poika joka ei koskaan kasvanut aikuiseksi- upea on runosi! =)

kieltämättä aika hauska runo :D

Melko vallaton, loistavakin. Pidin paljon.

Aivan mahtavaa!
Star Wars-fanina ei voi olla
ohittamatta tätä. Täydellinen.
Söpö lopetus. ♥

Tästä tuli niiiin hyvälle tuulelle, ja sama ongelma täällä! Paitsi että mulla ei ole koko pakastinta :D

Sankaritkin ovat jossain asioissa heikkoja ;)
Hykerryttävän hauska runosi saa viisi tähteä
ja paketin Ville Vallaton jätskejä ;=)

Lapsenmielisyys, sitä ei saa koskaan hukata maailman myrskyissä!! Ihanaa kerrontaa, sai todellakin hymyilemään:).

hymy :)

aivan mahtava runo! :D

Nyt rullaa.

hymyilyttää vieläkin :)

 

Käyttäjän kaikki runot