Livejazzia ja sydänsuruja

Runoilija söpökitaristipoju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yömyöhäisten ajatusten tiivistymiä: Itseironialla höystettyä itsesääliä, lämpimiä ja hyväntuulisia hetkiä. Yksinäisiä ihastuksia.
 

Kolme nuorta miestä nurkkapöydässään,
katkerana tilittää, tuopit jo tyhjillään.
Kaikille sanottiin tänä aamuna:
”Jos oltais vaan kavereita?”

Onneksi on:
jazzbaari, olutlasi
ja vertaistuki.

Saksofoni parantaa sydänsurut.

Selite: 
Jazzklubi Monk, tuo sydänsurujaan tilittävien miesten mekka.
Kategoria: 
 

Kommentit

tän pystyy näkemään kuvana jo mielessä,
tykkäsin paljon.

Ihanan lohdullinen runo. Ei katkera ollenkaan, vaikka sydänsuruista sellaisia runoja usein kirjoitetaankin.

Tästä välittyy tunnelma hyvin, tykkään :)

jotenkin näkee sielun silmin nuo nuoret miehet savuisen hämyisessä jazzbaarissa, kiva runo :=)

Täs on jotain sellasta, mistä tykkään. Ei ihan minun tyylistä tekstiä, mutta silti. Tykkään vikasta rivistä, kun se tavallaan kokoo kaiken ja on samalla irtonainen. Tai tuollainen, en tiedä ymmärrätkö.
Mutta siis: tämä on aika jees.

oijoi miten kuvailet sydänsurusta, ihan kuin jostain vanhasta leffasta :D

Tää oli tosi kiva! :) Sanat muuttuivat kuviksi lukiessa!

Oh, ei kyllä ole varmaan mitään parempaa tapaa parantaa haavojaan, kuin saksofoni ja jazz! Olet ihan asian ytimessä!

 

Käyttäjän kaikki runot