Iloinen enää ironisesti

Runoilija söpökitaristipoju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yömyöhäisten ajatusten tiivistymiä: Itseironialla höystettyä itsesääliä, lämpimiä ja hyväntuulisia hetkiä. Yksinäisiä ihastuksia.
 

Huomasin juuri:
Ian Curtis, Thom Yorke, Morrissey
kerrotte tarinaani.
Ennen sen teki
Lennon tai McCartney.

Miten tässä näin kävi?
Muutuinko minä vai tarinani?

Selite: 
Mä tykkään namedroppailusta
Kategoria: 
 

Kommentit

Alkoi soimaan päässä Yorken loistava Analyse, kiitos siitä:). Omaa musiikkihistoriaansa tutkaillessa voi oppia/muistaa jotain itsestään, tunteistaan. Niin minä ajattelen. Joten, olet osunut asian ytimeen runollasi!! Hienoa:)!

hienoa runoutta, joihinkin asioihin on vain helppo samaistua! hyvin runoiltu!

Sulla on paljon hyviä tekstejä, tää kolahti muhun eniten > suosikeihin :) Huomaan itessäni saman muutoksen...

hieno idea ja upea toteutus tässä runossasi. Me like!

 

Käyttäjän kaikki runot