ITSETUTKISKELU

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Oletko tutkinut sielasi, sydäntäsi? 
Oletko todella hiljentynyt kuuntelemaan, 
mitä sanottavaa näillä kahdella sinulle on?
Sydän kertoo totuuden, sielu puhuttelee
sinua omalla tavallaan.
Tärkeintä on, että kuuntelet mitä näillä
kahdella on sinulle sanottavanaan ja
vielä ymmärrät sen.
Elämä ei ole vain eteenpäin kulkemista,
se on paljon enemmän,. Se on pysähtymistä,
se on aikaa omalle itselleen.
Se on aikaa ihmisenä kasvamiseen.
Aikahyppy omaan itseen ja sen sielun
maailmaan voi avata asioita näkemään
ihan eri valossa. Rakasta itseäsi ja
hiljenny hekeksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin, kiitos tästä ✨❤️✨
 

Käyttäjän kaikki runot