TULE JOULU

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Tule Joulu kultainen,
astu meidän sydämiin.
Silmät kirkkaasti tuikkien
sydän lämpöä hehkuen.
Se vanhan ajan Joulu,
kun päättyy lapsosten koulu,
kun syttyy kuuseen kynttilät
ja päättyy arjen hyörinät.
Tule Joulu kultainen.
Tule Jeesus-lapsonen.





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana jouluinen runo, kuulostaa niin kovin tutulta <3 
herkistävän kaunis
 

Käyttäjän kaikki runot