Ajatusten matkalaukku

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 

Ketä petät?
Siihen osaa vastata vain sydämesi.
Missä vaeltavat ajatuksesi, minne ne matkaavat?
Mitä ajatustesi matkalaukku
kantaa mukanaan?
Onko siellä ikävää, kaipuuta?
Onko siellä kuva sinulle
tärkeästä ihmisestä?
Uskallatko avata matkalaukun
ja kohdata kaiken silmästä silmään,
todellisuuden?

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot