Vapauteenko?

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 

Ajatuksen voimalla sydämeni
vangitsi sinut perimmäiseen
huoneeseen.
Olen yrittänyt avata ovea ja
päästää sinut vapauteen, mutta
siihen oveen en löydä oikeaa avainta.
Jos löydän avaimen ja päästän
sinut vapauteen, tuletko takaisin?
Kuinka voin elää jos tiedän
huoneesi olevan tyhjä?
Sydämeni tyhjään huoneeseen
ei voi kukaan toinen muuttaa.
Jatkanko siis näin ja unohdan
avaimen etsimisen, mikä on vastaus?
En kykene siihen, rakastan sinua aivan liikaa❤️


 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot