Kuura

Runoilija Deeway

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuura

Maan mullista se kohoaa
roudasta voimansa saa,
alta kivien ja kantojen
tuottaa syksyn kalseuden.
Varjossa,hiljaa se odottaa
hetkeä saapumiselleen sopivaa,
taas huurtuu lasi ikkunan
jäätyy pinta ulapan,
vaipuu vaippaan valkeaan
maa tää kylmän pohjolan.
Lentoon päälle pohjan maan
nousee sini viitassaan
kuuraan vaipuu puut ja maa
saapuu talven kylmyys taas,
kunnes kevät pois sen karkoittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

UPEA! Tämä osui ja upposi

Kaunis, hyvä runo

Ihastuttavan kaunista ja herkkää tunnelmaa

hieno tunnelma, hyvä

Seesteinen tunnelma. Hyvin huomioit vuodenajat.
 

Käyttäjän kaikki runot