Menninkäinen

Runoilija Deeway

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kelle tuuli kertoo terveiset,
kelle valo viestin laittaa.

Avojaloin poikki niityn kulkee,
kedon kukan taittaa.

Nuori tyttö menninkäinen tuo,
astuu turvin hämärän,

päivän kirkkaudessa sulkee hän,
kotiluolan veräjän.

Äänen tuulen valon kuun hän tuntee,
hymyilee ja aprikoi;

On eloni tää mukavaa,
vaik` päiväin päättää aamun koi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo riimineen.

tosi suloista menninkäisen mutinaa, taidan olla vähän samanlainen;

Pirteä, mukava runo

Tätä riimittelyä oli kiva lukea.

Kiva runo peikkoneidosta, ja omasta kotiluolasta.
Lämpimät ONNITTELUT merkkipäivänäsi !!!

Oi miten söpö <3

Suloinen

Koskettava kertomus. Joskus ei jaksa päivänvaloa. 
 

Käyttäjän kaikki runot