tukahduttavaa

Runoilija ancelika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

kielletty rakkausko
se on.

viehättääkö siinä
nimenomaan se,
että se on kiellettyä?

ymmärrän idean,
mutta kerro minulle
se, että mikä siinä
on niin upeaa?

Onko se se, että
joudutte salaamaan sitä?
vai se, että
se on niin kiellettyä?

ei teitä rankaista,
mutta älkää näyttäytykö.
Muistakaa, että rakkautenne
on kiellettyä,

ainakin minun silmissäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot