tunnustus

Runoilija ancelika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

päiväni kulku menee nopeasti,
vain sinua ajatellen.

tuo kauniit kasvosi,
lähelle omiani.

kosketa minua,
sinun hellillä käsilläsi.

anna minun tuntea se,
sinun läsnäolosi minussa.

pysy vierelläni aina,
pidäthän kiinni käsistäni.

ensimmäinen rakkaudentunnustus,
tuntui varpaissa asti.

kuuntele minua,
niin saat kuulla pieniä ajatuksiani.

niitä sellaisia,
joita toisillemme sanomme.

myös minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot