unohtumaton

Runoilija ancelika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

voi ei,
sanon minä.

nytkö menin taas
siihen samaan ihastumisen kierteeseen.

nytkö menin taas
ajattelemaan enemmän kuin pitäisi

voi ei,
sanot sinä

nytkö tulit taas
katsomaan minun sieluuni

nytkö tulit taas
puhumaan minulle enemmän kuin haluaisin kuulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin voi käydä. kiva runo!

hyvä tunnelma

niin voi käydä. kiva runo!

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot