uni

Runoilija ancelika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

jo nyt,
tässä iässä,
kaikki tuntuu niin vaikealta,
niin mahdottomalta
ja saavuttamattomalta.

Kuinka suureksi
sitten vanhus iässä,
kaikki vaikeudet,
ongelmat ja inhottavuudet
kasvaakaan?

Kuinka ihanaa elämä olisi,
jos ei olisi näitä,
epäjärjestyksessä olevia,
saavutettuja ongelmia,
sekä huolia?

Helppoa on unelmoida,
kuinka en ikinä aijo kasvaa aikuseksi
vaan muutan mikämikä-maahan,
ehkä ensi unessa jo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinäpä sen sanoit.Hieno on runosi:)

 

Käyttäjän kaikki runot