sinä

Runoilija ancelika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

veikeällä katseellasi huomaat minut

ota minut syliisi ja rakasta minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

parista säkeestäkin voi välittyä paljon tunteita. hieno runo!

hempeä ja lämmin runo :)

parista säkeestäkin voi välittyä paljon tunteita. hieno runo!

hempeä ja lämmin runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot