Näe itse itsesi

Runoilija Anyara-Esse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä luotan tähän, ja vaikken sitä vielä olekaan,
en enää luule, etten löytäisi itseäni ollenkaan
Seisomme vastakkain, suuret varjot takanamme,
olemme pienempiä kuin luulemme olevamme

En enää pelkää sitä mikä kuuluu elämään,
kun kadotin vanhan, laitoin uuden peilin kiertämään
Se on hieman erilainen, edellistä selvempi;
nyt olen askelta lähempänä näkemään itseni

Tiedän huomenna mitä tänään halusin,
näen ne portaat jotka sumussa kapusin
Ja teen sinustakin kuuluisan sanoilla jotka kirjoitin,
sillä miten kauniisti ihmisten kylmyyttä kuvasin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yllättävän paljon pidin, riimittely usein tapahtuu täälläpäin ontuvasti, mutta tässä oli hyvää virettä.
alun olisi voinut asetella ehkä vapaammin, useammille riveille, riimipohjaanhan se ei olisi vaikuttanut juurikaan, mutta luettavuus olisi voinut parantua (tarkoitan tämän kehuna, tekstisi ei ole vaaleanpunaista ilmaa joska voi imaista kerralla sisään, sitä täytyy kierrellä kaarrella, katsella)

 

Käyttäjän kaikki runot