Tunnen Sinut

Runoilija Anyara-Esse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko sä se sama tyttö,
joka sanoi,
ettei tarvitse olla muualla kuin jo on?

Oletko sä se sama lapsi,
joka totesi,
ettei meri tarvitse tuulta elääkseen?

Oletko sä se sama nainen,
joka vannoi,
ettei aamuisin petaa vuodetta yksin?

Oletko sä se sama koralliriutta,
joka hukkui mereen surutta
Ja jonka kauneutta kadehtivat vain ne,
joiden jalkoja se ei pistele?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot