Jälleensyntymä

Runoilija Anyara-Esse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhdessä elämään,
yksin ikävään
Meidät hiljaa johdatettiin,
polun reunat sammutettiin
Ei liekki nuole enää yön reunoja,
joita kuljen valveunissa
Ikuinen haamu, varjo eilisen,
ikävä jo ennen kuin kättelen

On vaikeaa selittää, mitä tuntee
Vaikeaa kuvailla polkua, jota kulkee
Tunnen kuin olisin nähnyt kaiken,
jokaisen jo varmasti tunnen

Vaikeaa selittää, miltä pimeys tuntuu,
vaikeaa nähdä, kuinka tuuli keinuu
Kaipaan niin paljon, menetän elämän,
mielessäni koen paljon enemmän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot