Sinä ja minä

Runoilija Anyara-Esse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun näen sinut,
unohdan yhtäkkiä miten kävellään
Jalka toisen eteen,
se vain taittuu ja otan takapakkia
Kasvojesi varjoihin jään,
ne tummaavat kuutonta yötaivasta
Liekkisi on niin viaton,
se liehittelee ja tanssii ympärilläni
Kuin hiljainen melodia,
jota minun ei koskaan pitänyt kuulla

Rakastan sinua paljon,
meitä yhdessä vielä enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, kaunis runo. :) Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot