Elämä ei ole enää enkelin laulua

Runoilija distance

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Opettele näkemään
Ennen kuin eksyt pimeään
Opettele rakastamaan
Ennen kuin näet minne tiesi päättyy
Opettele nauramaan
Ennen kuin ymmärrät mikä sinua odottaa
Opettele uskomaan
Ennen kuin näet helvetin portit
Opettele lentämään
Ennen kuin siipesi leikataan irti

Sillä elämä ei ole enää enkelin laulua
Se on vain peliä jota kohtalotar pelaa
Peliä, jossa kukaan ei voita

Selite: 
Tällainen, idea syntyi tuosta "Opettele lentämään Ennen kuin siipesi leikataan irti"- kohdasta, joka pälkähti päähäni nyt illalla.. :>
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aivan upea! Pysähdytti, pisti miettimään upeasti runoilet!

+kiitos kommentistasi!

-Chatty

" Sillä elämä ei ole enää enkelin laulua
Se on vain peliä jota kohtalotar pelaa
Peliä, jossa kukaan ei voita " << totta.. valitettavasti.
Runo pysähdytti , tunteella kirjoitettu, Alusta loppuun.
Suosikkeihin.

tykkäsin monesta sun runosta, mut tää oli mun mielestä 'paras' tai tykkäsin täst vaa nii hirveen paljon ! ^^ tosi kaunis.
onnea ! (:

 

Käyttäjän kaikki runot