Voisin sanoa sen

Runoilija distance

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisin sanoa sen
Että siivet enkelten
Eivät enää kauaksi kanna
Mutta sinä yrität jo lentää

Ja niin sinä putoat korkealta
Näet kaupungin valot vielä hetken
Kunnes koko maailmasi pimenee
Niin kaikki loppuu

Eikä kukaan välitä
Kukaan ei huomaa
Että olet poissa
Ja kaupungin valot ne yössä loistaa

Eikä kukaan laske haudallesi kynttilää
Heille olet tuntematon
Ja valot sammuu

Selite: 
Löysin tämän viidennen luokan äidinkielenvihosta, joten raapustin sen sitten myös tänne. Huom, tämä on _viidennellä_ luokalla kirjoitettu..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Olet ollut todella hyvä kirjoittaja jo viidennellä luokalla.

On kyllä tosiaan erilaista materiaalia kuin se, mitä mä suolsin vitosella...
Tosi hieno runo, jotenkin tästä välittyy jonkinlainen kaipuu (tai sitten selitän vaan omiani). Mutta tykkään kovasti, osui ja upposi =)
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot