Sisäinen kauneus

Runoilija distance

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on sitä sisäistä kauneutta
Se mitä sinussa on
Ja jota kukaan ei näe
Vaan sen huomaa

Sisäinen kauneus on kaikkea kauniimpaa
Se saa auringon nousemaan
Ja laskemaan
Se on sinussa,
On aina ollut ja tulee olemaan
Siis avaa siipesi ja lennä
Maailmaan avaraan

Se on sitä sisäistä kauneutta
Jota minä en omista
Sitä ei kukaan minussa näe
Eikä huomaa

Selite: 
Mieleen tuli, mitä <i>sisäinen kauneus</i> oikein onkaan, ja tässähän se sanotaan ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo. sulla on lahja ! ps. hyvää synttäriä :)

kaunista ja rohkasevaa alkuun.. mutta miksi niin synkkä loppu.. no ehkä kaikki kaunis tarviaa vertailukohteekseen jotain muuta.. hmm.. tai jotain :P

 

Käyttäjän kaikki runot