Tartu mun käteen

Runoilija distance

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mulla ei ole mitään mistä kiinni pitää
Joskus tuntuu niin
Voisin tän kaiken jättää
Mutten kuitenkaan

Tartu mun käteen ja pidä kii
Älä ikinä jätä mua unelmiin
Teet tästä totta toisinaan
Vaan kaikki päättyy aikanaan
Ja me kadotaan

Mulla ei ole mitään minkä vuoksi elää
Paitsi sä, mut sua en koskaan saa
Anna mun tuntee sun kosketus
Yhden ainoon kerran

Tartu mun käteen ja pidä kii
Älä ikinä jätä mua unelmiin
Teet tästä totta toisinaan
Vaan kohtalo meidät erottaa
Ja me lennetään

Tartu mun käteen sen yhden ainoon kerran
Anna mun unelmista tulla totta
Kerro mistä löydän taivaan
Ja sano miksi päätit tehdä näin

Selite: 
Löysin jostakin vitosluokan aikaisesta kierrevihkosta, josta löytyy kaikkea runoista tarinoihin ja piirustuksiin sekä päiväkirjamerkintöihin.. mielenkiintoista luettavaa nämä, heheh : D Lasken tämän laulun sanoiksi, ihan kuin tuossa olisi säkeistöjä.. ah, miten outoa taas..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot