Kaksoset

Runoilija distance

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten joku voi olla noin ihana
Niin kuin sinä nyt
Sadepisarat kimmeltävät sun kasvoilla
Niin kuin tuhannet timantit

Miten joku voi olla noin kaunis
Niin kuin sinä nyt
Auringon viime säteet heijastuvat sun hiuksista
Niin kuin olisit itse aurinko

Miten joku voi olla noin täydellinen
Niin kuin sinä aina olet
Kun katson suhun, katson peiliin
Kaksoset

Selite: 
Idea ei ollut alun perin se, että kertoja ja ihminen josta hän puhuu, olisivat kaksosia. Tuosta vain kehittyi tällainen.. Niin. Tää on outo. :'D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot