totuus

Runoilija secret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.12.2023 8:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kipuiluja elämän varrelta. Kiitos jo etukäteen arvosteluista :)
 

Tottakai se luoti osui.

se repi sydämmeeni ruudinmustan aukon josta veri pulppuaa valtoimenaan ulos

mutta kuinka voisin koskaan näyttää sen sinulle...?

minähän sinulle sen aseen annoin,
käskin painaa liipasimesta.

ei, mene vain.
kaikki on hyvin.

sinua odotetaan toisaalla.

minä jään tähän hetkeksi lepäämään..

on niin kylmä..

ja minua väsyttää niin kovin..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot