minut ehjäksi

Runoilija secret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.12.2023 8:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kipuiluja elämän varrelta. Kiitos jo etukäteen arvosteluista :)
 

 

Sinä teit sen mitä kukaan muu ei ole koskaan elämässäni tehnyt.

Sinä istuit alas, huokaisit syvään ja aloit liimata.

Oletko ihan hullu, minä ajattelin mielessäni.

Et sinä kuitenkaan saa sitä ikinä tehtyä.

Sinä luovutat ihan niinkuin kaikki muutkin ja lakaiset ne vain maton alle.

Tuo on mahdoton tehtävä, etkö näe että niitä on ainakin miljoona palaa.

Et voi, et pysty.

Mutta sinä vain istuit hiljaa ja jatkoit

Tuo on turhaa kiusaamista! Minä huusin.

Raivosin, viskoin paloja ympäriinsä
Piilotin niitä taskuuni

Sinä vain jatkoit.

Päiviä
Viikkoja
Kuukausia
Vuosia

Ja jokaikinen päivä olin varma että se on se päivä jolloin luovutat.

Seurasin sivukarein, kun se alkoi saada muotoa.

Jotain, joka näytti niin kovin tutulta,
Kuin vanha ystävä. Muisto menneestä.
Mutten muista vielä mistä.

Aina välillä pysähdyit. Katsoit minua.

Ja minä ojensin sinulle hiljaa taskustani palasen.

Rauhotuin. Aloin varovasti seuraamaan kuinka edistyt.

Ei se haittaa jos et jaksakaan
Minä kuiskasin sameiden silmien takaa.
Olet kuitenkin jo päässyt pidemmälle kuin muut.


Sinä suutelit otsaani ja jatkoit.

Nyt istun vierelläsi, lumoutuneena seuraten.

Jännittyneenä mietin

Voitko sinä todella olla se

Joka saa liimattua

Sen viimeisenkin palasen.






 
Selite: 
Kiitos rakkaani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuppineulat ja jeesusteippi toimivat rikkinäisten ihmisten korjaamiseen paremmin kuin mikään liima
mikä lie se ihme aine/materia sitten onkaan, sinun arvaus on yhtä hyvä kuin minun. Kunhan korjaantuu. :)
Hienosti tiivistyy loppua kohti. Kaunis.
upeaa

Kaunis, hyvä runo... mutta ei toinen toista voi korjata, avuksi siinä voi olla, mutta itsestä se silti aina kiinni on.
 
 

Käyttäjän kaikki runot