Hylätty tarha

Runoilija secret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.12.2023 8:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kipuiluja elämän varrelta. Kiitos jo etukäteen arvosteluista :)
 
Kerro mikä tässä matkalla muuttui

sinä valitsit minut.

maaksi sinun siemenellesi itää,

puutarhani eedeniksi

kasvaa hedelmää.

kuinka kätesi nyt eivät enää haluakkaan koskea
tätä rikasta maaperää
tätä multaa
tätä maata joka teki sinulle puun
ruusun
elämän.

tämän rungon
tämän aarnipuun,
minä annoin sinulle.

tehdä sinulle kauneimman hedelmän
jumalten itsensä valaman

kuinka sinä hätkähdät tämän kaarnan juonteita
kun se on kasvanut suureksi ja vahvaksi kantaakseen sen sinulle.

missä vaiheessa maa kulottui silmissäsi
missä vaiheessa kaikki vehreys katosi

kuolleita

kuolleita rankoja ne ovat vain enää sinulle

laikukkaita lehtiä

Savea ja hiekkaa

missä vaiheessa se muuttui?

kun itse olen kokoajan ollut niin vehreä
ylitsepursuavaa hedelmällisyyden juhlaa

mustaa vehreää multaa joka on hellinyt siementäsi

juhlinut sitä 

auttanut sen upeimpaan kukkaan.

rakastanut kaikkea sitä joka itää

rakastanut sinua

meitä

ja se kaikki sinussa hiipui
samalla kun minä yritin kasvattaa juuret
niin paksut että ne kietoisivat sinutkin ympärilleen.
enkä ymmärtänyt

etkös sinä minut valinnut

puutarhaksi

maaksi

nyt se vain sattuu.
sattuu että et halua enää koskea sitä.
et sen multaa
et puuta
et puutarhaa.

eikä se enää halua itää
enää yhtään siementä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen tarina, liian helposti annetaan periksi.
Tämä runosi on sanataidetta parhaimmillaan.
Upea runo! 
Pelkkä vau.
Koskettava, upea runo!
 

Käyttäjän kaikki runot