Halataan kun tavataan

Runoilija secret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.12.2023 8:21

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kipuiluja elämän varrelta. Kiitos jo etukäteen arvosteluista :)
 
Kuolleet käyvät aina tervehtimässä unissa,
kertoi äitini kun selitin silloin joskus nähneeni sinusta unta.

siksiköhän et käy enää..?

koska aina kun kävit ei siitä itkustani tullut loppua.

olin vain tukehtua siihen niin,
että heräsin haukkoen henkeä. Joka kerta.

kaipaan sinua niin paljon.

täällä hereillä, se kaipaus on jo vaipunut tuonne jonnekkin horrokseen.
Se on ohikiitävä vihlaisu, 
kuin vanha työtapaturma jota kolottaa aina sateella.

nyt kun et ole enää käynyt pitkään aikaan
mietin,

etkö käy koska et kestä tätä suruani.
koska tiedät että minulle on tuskallisempaa nähdä sinut

kuin olla sinua ilman.

vai joko olet vain sanonut hyvästisi.
ja nähnyt että olen selvinnyt sen pahimman yli.

Jokatapauksessa,

halataan kun tavataan

missä ikinä se sitten onkaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmintä joskin viiltävää kaipausta. Ja iso toive tulevaisuuteen. Kiitos runoilijalle!
Todella koskettava kertomus :)
 

Käyttäjän kaikki runot