Kiitos, että poistit epäilyksen

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Puut olivat huurteessa,
maa yhä valkoinen,
lapsilla huopatossut jaloissa

Puut olivat kimaltelevassa huurteessa
ja huolet kaukana takana

Selite: 
onpas huono :DD
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot