Nimetön

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Nimenomaan

Hän ei vastustaisi ideoitanne
tämän laulun soidessa taustalla
Hän olisi teille armollinen, muttei jumala

Hänellä olisi aikaa ja hän puhuisi kuin unohdetuille

Kerrostalon alaovi läimähtää kiinni
ja katolta pisaroi kylmiä väreitä
Pieniä ruonsäikeitä, joista ei saa otetta

Selite: 
nimenomaan, mitäköhän tääki on..? :D
Kategoria: 
 

Kommentit

laulu soi ja armoa on ,hyvä runo

katolta pisaroi kylmiä väreitä, pidin tästä :) Ja nimenomaan on aika kiva sana!

laulu soi ja armoa on ,hyvä runo

katolta pisaroi kylmiä väreitä, pidin tästä :) Ja nimenomaan on aika kiva sana!

 

Käyttäjän kaikki runot