valokuvia

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Ne tytöt istuu maailman reunoilla,
tuntureilla ja koivikoilla
Hymyilee joskus, mutta yleensä vain katsoo
Katsoo johonkin toiseen maailmaan,
paikkaan,
jonka vain harva näkee

Kun niiden mekkojen märät helmat
läiskyvät paljaita sääriä vasten,
tulee sisältä kylmä

Sellainen tunne, jota aiemmin ei ollut.

Selite: 
jepajee
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot