Nimetön

Runoilija haavoittunut enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 If it's a broken part, replace it
 If it's a broken arm then brace it
 If it's a broken heart then face it
 

Arvaa mitä? hän kysyy
ja ojentaa hyytelöpäällysteisen vadelmaleivoksen

Katson hänen ranteessaan
kimmeltävää hopeaketjua
Sinettiä.
Merkkiä, liittovalaa.
Hänen kukallinen huivinsa tempautuu tuulessa ja
hän kiljaisee ja
nauraa
helisevää nauruaan

Enkä voi olla nauramatta mukana,
kaadan punaista juomaa kuluneisiin kuppeihin,
joissa on haaleita sinisiä vaakaraitoja ullakolta,
kesäisiä kolhuja siellä täällä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot