Epäsuhta

Runoilija sarcca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

räiskyvä runoilija
 

Minun maailmassani Sinä olet kaikki;
pyörremyrsky, leuto tuuli ja paahtava kuumuus auringon.
Sinun maailmassasi Minä olen kaikki;
taakka, velvoite, pakko.

Miten voisimme sulauttaa maailmamme keskenään,
avata ovia uuteen, sulkea ovia menneeseen…………..tarttua hetkeen onnelliseen.

Vain me voimme tehdä sen,
antaen toisillemme tilaisuus
nähdä toisissamme mahdollisuus ja
itsessämme armollisuus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot