Havahtumista

Runoilija sarcca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

räiskyvä runoilija
 

Sydämen kipuilu,
olipa se kuinka pientä,
saa minut jälleen värisemään.

Kuinka kauas sinun olikaan lähdettävä,
jotta huomasin arvosi, ainutlaatuisuutesi,läsnäolosi kauneuden.

Niin varmasti minä vakuutin,
että mikään ei muutu,kun lähdet pois,
ja kaikki...
kaikki muuttui,
niin minäkin,sillä

enää olen vain minä,
emme me tai sinä ja minä.

Tunteistani palan poroksi,
hiilloksessa kaunis muisto.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopun säepari ...kuin mietelause!

Kaunis runo.

Surunsävyinen mutta niin kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot