toteutumatonta

Runoilija sarcca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

räiskyvä runoilija
 

Jälleen yksi odotuksen päivä,
yksi luopumus pettymyksen meressä

jälleen taivaanrannan taa hiipuu
rakkauden,kaipuun aurinko,

saavuttamattomiin

lupaukset,vannotut lauseet...

...ja minä vain värisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunokielistä kaihoisuutta, tosi runoutta...

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot